Pàgina principal‎ > ‎Què fem?‎ > ‎

Sopar familiar 2013

Cada any, cap al final del curs, organitzem un sopar gratuït al pati de l'escola. L'objectiu és crear un espai de convivència per que les famílies de l'escola es pugin trobar i relacionar d'una manera diferent.
 
El funcionament és el següent: des de l'AMPA ens encarreguem d'aconseguir taules, cadires i música i cada família porta el seu sopar, begudes, postres... I les ganes de passar-ho bé!
 
Enguany la celebrem el divendres 28 de juny a les 21:30h, hi haurà l'exhibició de Karate a les 19:30h i la d'aeròbic a les 20:30h. Després soparem i posarem música fins a la 1:30 de la matinada.

Sortejarem un pernil ibèric i hi haurà servei de cafès a un preu mòdic. La recaptació es destinarà a l'adquisició d'una taula de tennis taula fixa.


Podeu reservar les vostres taules i cadires a: Carmen Mengual: la trobareu als patis de l'escola de les 16:00 a 18:00h i de 17:30 a 19:30 a partir del 10 de juny. Últim dia per apuntar-se: 20 de juny.


Apel·lem al vostre SENTIT COMÚ per tot el que fa a les normes de respecte i convivència (no es pot fumar dintre de l'escola, tenir cura de les ampolles de vidre, mesura amb els licors dels postres, respectar l'hora límit d'acomiadar la festa...). Penseu que els infants també i seran i s'ho miren tot.

Si  no teniu tiquet de reserva no us podem garantir que tingueu taula ni cadires

Al final de la nit, cada família recull la seva taula i les seves cadires.

 
Ċ
AMPA Sant Josep,
7 de juny 2013, 1:35
Comments